TRMdef
Artiestenmanagement JohannesBlanksma Topmuzikanten Evenementen Debestemuziek
item9a
nummer 12a
© 2015 webdesign: Maarten Bos
ARTIESTENMANAGEMENT


ALLSCOOL - Dampende blues, vette funk en swingende soul, je hoort het allemaal bij de sterrenformatie ALLSCOOL! De doorgewinterde muzikanten hebben jarenlang hun steentje bijgedragen aan de Nederlandse muziekscene. Twee jaar geleden vormden zij de huisband voor de wekelijkse jamsessie in Bourbon Street (Amsterdam). Dit beviel zo goed dat ze besloten om als echte band door te gaan. En zo maakt ALLSCOOL nu van menig feest een swingende avond met hun uitgekiende repertoire van oude soulklassiekers en recenter werk.
Ze traden in 2009 zelfs op voor de pseudo-miljonairs in het TV-programma De Gouden Kooi.

De afzonderlijke leden van ALLSCOOL zijn door de jaren heen op vele cd-opnamen te horen. Zo was zanger/gitarist Rob Taekema jarenlang de drijvende kracht achter de funkformatie Fruitcake (“My feet won’t move”), en toerde met o.a. drummer Johannes Blanksma door Europa en Japan. Maar bassist Jay-Tee doet niet onder, zo speelde hij bij o.a. Candy Dulfer, maar ook met jazzfunk-grootheden als Mike Stern en Jan Akkerman. Door hun schat aan ervaring leveren de mannen dus gegarandeerd kwaliteit, dat door hun enthousiasme ook nog eens de pan uit swingt.

Allscool is als trio te boeken. Veelal speelt de band als vijf-mans formatie.Voor speciale gelegenheden wordt ALLSCOOL af en toe uitgebreid met een zangeres, en wat voor één! De Amerikaanse souldiva Janice Williams heeft haar sporen ook meer dan verdiend, om maar iets te noemen: ze schittert al weer een tijd bij de all stars van Girls Wanna Have Fun, maar werkt ook samen met o.a. Gotcha en Boris. Het belooft dus een knallend feest te worden als ALLSCOOL langskomt!

ALLSCOOL is:
Rob Taekema - vocals, guitar
E. van der Kroft - keyboard
Jay-Tee – bas, vocals
Rens van der Burg – sax
Johannes Blanksma – drums, vocals
Special guest: Janice Williams, vocals


Informatie: +31 (0)6 5342 2054 of mail naar info@therightmusic.nl


 

WELKOM Artiestenmanagement NIEUWS JohannesBlanksma ARTIESTEN Topmuzikanten CONTACT Debestemuziek